Beställ Jubileumsfat
Mackmyra25_Logo_TransparentBG_72dpi

jubileumsevent

jubileumsprovning med Mackmyra whisky

Välkommen att följa med på en djupdykning i 25 år av svensk whiskyhistoria! Under året kommer vi att genomföra exklusiva jubileumsprovningar som tar dig med på en resa genom Mackmyras historia. Med särskilt utvald whisky från extraordinära fat och speciella utgåvor vågar vi lova något utöver det vanliga.

Mackmyra x rökeriet - Fjäderholmarna

25-års firandet börjar redan på båten ut till Fjäderholmarna med bubbel och canapéer. På Rökeriet väntar vår jubileumsprovning med exklusiva whiskysorter, 3-rätters middag och livemusik från ingen mindre än Harriet Nauer.

jubileumskampanj

AMERIKANSK EK, 30 L

Vad vore ett jubileumsår utan en exklusiv fatkampanj? Självklart har vi tagit fram bästa tänkbara fat med guldkant (bokstavligen) tillsammans med några av våra kära ambassadörer. Biljetter till valfri mässa för två personer och buteljeringsevent ingår. 

Mackmyra25_Web_AnniversaryCask_WhiteBG_1314x769_72dpi

KAMPANJ: AMERIKANSK EK 30 L + Förlagrat recept

Vårt amerikanska ekfat är en favorit hos många, speciellt det nya och hårt kolade fatet som snabbt sätter karaktär på whiskyn. En whisky från ett nytt amerikanskt ekfat har nästan allt - sötma, citrus, krydda och en stor kropp.
Förlagrad Ex Bourbon + Amerikansk ek = Double wood

Gör din whisky komplett genom att fylla ditt amerikanska ekfat med vårt förlagrade recept. Whiskyn har redan lagrats i fyra år på ett Ex Bourbonfat,vilket framhäver fruktiga toner och vanilj. Den nya amerikanska eken är kraftig och ganska snart kan du förvänta dig tydliga influenser både i färg och smak. T.ex. söta toner av smörkola och choklad. Efter ytterligare en tid i fatet kompletteras whiskyn med kryddigare toner. Vi rekommenderar en finishlagring i ca ett till ett och ett halvt år.

JUBILEUMSKAMPANJ: 3000 KR RABATT PÅ FÖRLAGRAT RECEPT

Doft & smak: Smörkola Apelsin Vanilj Aprikos Peppar

Bonus: Biljetter och buteljering ingår!
- Buteljeringsevent i Mackmyra whiskyby ingår (värde 395 kr/person).
- Inträde för 2 personer på valfri mässa som Mackmyra deltar på under 2024-2025.
- Fri lagringsavgift i Bodås Gruva och Mackmyra Whiskyby.  

PRIS FRÅN 19 990 KR