Besök oss ute i landet

Utöver Mackmyra Whiskyby kan du även besöka våra satellitlager runt om i landet. Besök oss på Fjäderholmarna i Stockholms skärgård, på sommaridyllen Smögen eller på Hällsnäs Herrgård, endast 15 minuter från Göteborg. 

kommande event

​Välkommen att boka ditt nästa besök hos oss. Nedan ser du våra kommande event. Klicka för att läsa mer och boka. 

IMAGE_Smogen_Boka Event_1600x1067

mackmyra på smögen

Besök Mackmyras whiskylager på Smögen och var med på en whiskyprovning på restaurang Tant Anton. På whiskyprovningen testar vi olika sorters whisky som lagrats på våra unika små 30-litersfat. Du får också inblick i hur du kan skapa din alldeles egna whiskyresa och upplevelse med ett eget whiskyfat hos Mackmyra.

Mackmyra_TastingGlasses_Web_1600x167_72dpi

JUBILEUMSPROVNING

​Under året kommer vi att genomföra exklusiva jubileumsprovningar för att fira jubileumsåret. Provningarna tar dig med på en resa genom Mackmyras historia. Med särskilt utvald whisky från extraordinära fat och speciella utgåvor vågar vi lova något utöver det vanliga.

Mackmyra_WhiskyVillage_Summer_Web_1600x167_72dpi

SOMMAR I WHISKYBYN 2024

Upplev Mackmyra Whiskyby i sommar! Följ med på en guidad tur i destilleriet, gå på whiskyprovning eller boka in dig på det populära upplevelsepaketet. Här finns sommarens event i Mackmyra Whiskyby samlade.

mm25years-jubileumsprovning-puck-72dpi-750x750

HUMMERFISKE PÅ smögen

​Det är dags för det årliga hummerfisket på Smögen igen! Häng med på en fantastisk dag till sjöss och prova whisky i trevligt sällskap. Vi avslutar kvällen på Skärets krog med en fantastisk 5-rätters hummersupé. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.

OBS! Fatägare bokar sin plats på eventet via Fatwebben! 
Klicka här för att komma till Fatwebben